Medlemmer / Medlemskab i TiD

Bliv medlem i TiD

Vil du være medlem af TiD?

TiD -Transpersoner i Danmark er en samlende forening for alle transpersoner, hvad enten du identificerer dig som transvestit, noonbinær, Interkønnet, transkønnet eller hvordan du ser og betegner dig selv Alle pårørende, nærtstående, gode venner og andre ægte interesseredeog også hjerteligt velkommen.

Et medlemskab af TiD koster kun kr. 450,- om året!.  
Medlemsperioden går fra nytår til nytår. 

For det beløb får du adgang til en stærk personlig udvikling, ved at kunne mødes med medsøstre-/brødre og andre, som ved en masse om det at være transperson, og dine behov iøvrigt.

Dit medlemskab kan være fuldstændig anonymt, og du kan regne med fuldstændig diskretion.
Har du problemer eller udfordringer med at få plads til "den anden side" i dit liv, er du altid hjertelig velkommen til at kontakte foreningen og eller en fra bestyrelsen for en snak.

TiD udsender en masse gode nyheder, både på Facebook, og via vores mailsystem, som du, som medlem, vil modtage i en jævn strøm. Efter særlig aftale vil du kunne modtage vitale informationer, tilsendt i en annonym kuvert..

TiD afholder årligt omkring 30 medlemsmøder og sammenkomster, fordelt i Aarhus, København, Odense og Vejle. Ofte har møderne et tema, foredrag eller kurser som kan have interesse for dig. Nå ja; og så holder vi et par fester og en forlænget Weekendtur om året.

Og hvorfor bør du også være medlem af TiD?

TiD er en forening for de mange, som har brug for et åndehul og  et fristed, hvor de kan møde andre transpersoner og mærke livet.
Vi er også livlinen for en masse anonyme transpersoner, som har vanskeligt ved at få hverdagen til at gå hånd i hånd med behovet for at klæde sig som, og være præcis den som man har lyst til, og som har brug for at følge med og spejle sig i mulighederne. Vi nyder også godt af at have flere transpersoner som har stor erfaring med at begå sig i det offentlige rum, og som meget gerne deler ud af erfaringerne, hvad er klogt og hvad er uklogt at gøre...
Måske har man også brug for at få formuleret sine behov, således at man lettere selv kan forstå dem.

Desuden er vi også stedet hvor pårørende møder hjælp til forståelse af de udfordringer som uvægerligt følger med i kølvandet af at være tæt forbundet med en transperson.
I TiD er der altid en der gider at tale med dig og høre på dig.

Som forening er TiD primært centreret omkring information og sociale arrangementer.

Uden at være partipolitiske søger TiD, gennem information, at øge befolkningens viden om os, og på den måde udrydde de mange fordomme, der desværre stadig findes blandt mennesker.
Udfordringerne i forhold til det omkringværende samfund, er dog mest vores egne, og her er foreningen en god hjælp og støtte, for vi er klar med råd og vejledning.

Selvfølgelig er det en god idé, at man på en hjemmeside kan læse om, hvor man kan købe sko i den rigtige størrelse. Men det er federe at have en ven eller veninde, der spørger, om vi skal gå ud sammen og købe de sko. Det kan du få i TiD. Vi er vant til ikke at gøre tingene sværere end de er. Vores kontakt telefon bliver aldrig træt. Heller ikke når du ringer for 27. gang.
Vi er flere, der har været det hele igennem. Desværre havde vi hverken TiD eller internet dengang.

Foreningen er den største forening for transpersoner i Danmark. Foreningen omfatter alle, hvad enten du betegner dig som transvestit, nonbinær, interkønnet, transkønnet eller hvad der ligger der imellem, samt for alle disses pårørende. Foreningen tæller over 160 medlemmer.
Vi er blot toppen af isbjerget, da mange transpersoner ikke er medlem men lever derhjemme, alene med deres isme. Så meget mere nødvendigt er det, at vi udfører et kolossalt oplysningsarbejde for hele samfundet, og forsøger at have det sjovt samtidig. Humor er for os både naturligt og en nødvendighed. Du skal jo kunne se dig selv i spejlet hver morgen, og det bliver altid lettere med et smil.

Du kan blive medlem ved at skrive eller ringe til mig, til TiD’s kasserer, ved at bruge indmeldelsesformularen her på siden, eller ved at komme til et af vores møder og melde dig ind der.
Vores møder og aktiviteter finder du her på hjemmesiden under arrangementer (genvej til arrangementer)

Foreningens kontakttelefon og -mail: 
CVR: 3199 1080
 
Kontingent, ved indmeldelse overføres til: Nordea Bank:
                                   Reg. Nr.:     2520
                                   Konto Nr.:   8473 843 049
Eller                            MobilePay:   89756
Husk at oplyse navn, kode eller medlemsnummer,
så vi kan finde og parre dig og din betaling.
 
me
Webadmin Bianca | CVR: 3199 1080  | Tlf.: 2169 9977 | webadmin@transpersoner.dk