Rådgivning / Rådgivning

Rådgivning

Ring gerne til kontakttelefonen, +45 2169 9977 eller skriv til  kontakt@transpersoner.dk eller direkte til et af bestyrelsesmedlemmerne, hvis du søger personlig rådgivning eller vejledning hos TiD. Eller hvis du trænger til en at snakke med, en som vil lytte til dig.

Husk på, at TiD’s bestyrelse består af virksomme og travle mennesker med arbejde, familie og venner, der skal passes, mens bestyrelsesarbejdet og den personlige rådgivning varetages i deres fritid. Møder du en telefonsvarer, så læg derfor gerne en besked eller prøv igen, hvis vi ikke svarer med det samme. Vær forberedt på, at vi kan sidde i blandt andre mennesker og måske derfor ikke lige kan tale personligt, når du ringer, og vi må bede dig kontakte os på et andet tidspunkt.
Men tøv ikke med at tage kontakt til os, når du har behov for det;
Ring gerne i dag- og aftentimerne, mellem 08:00 og 21:00.

TiD’s rådgivning kan ikke sidestilles med og eller erstatte professionelle rådgivere og behandlere som læger, psykologer, terapeuter coaches og socialrådgivere m.fl., ligesom TiD ikke kan hjælpe med sagsbehandling eller sundhedsfaglig behandling.

Enhver henvendelse og samtale vil blive behandlet fortroligt og med den største og yderste diskretion.
Vær opmærksom på, at bestyrelsen i TiD ikke er ikke omfattet af samme tavshedspligt som eksempelvis læger og præster, som kan påberåbes og indklages overfor politi, domstole og andre myndigheder.

Rådgivning falder typisk i to kategorier:

vonder
Webadmin Bianca | CVR: 3199 1080  | Tlf.: 2169 9977 | webadmin@transpersoner.dk