Tips og links / Medielinks

Medielinks

Ladyboy

Kort film af
Instruktør: Aske Bang
 
ses på ekkofil.dk
Kristian, der er transvestit, bor stadig hjemme hos sin mor Emma, for hun elsker ham som den, han er. Livet som transvestit byder på mange ydmygelser fra omverdenen, men hos Emma har Kristian en base, hvor han føler, at han kan være sig selv. Men en dag møder Emma den alkoholiserede Søren, der ikke har den samme tolerance. Langsomt bliver Kristian fordrevet fra sit hjem, indtil en nær ven endelig får mulighed for at gøre en forskel i hans liv

Film og TV liste 

Liste med transperson relaterede film og tv med både mand til kvinde og kvinde til mand transpersoner. Kik en gang imellem idet listen løbende opdateres.

Från Man till
Människa

Bog af
Claes Schmidt / Sara Lund 
 
 ”Den lille killens godis är slut nu. Han tittar på mig under lugg. Säger inget på en lång, lång stund. Hans mamma har vaknat, slötittar ut genom tågfönstret. Plötsligt pekar denne enmetersmedborgare på mig och frågar med klar och tydlig röst: ”Mamma, är det en tant eller en farbror?”

Liste med LGBT film

Det her er en web hvor du kan se hele filmen direkte via Youtube link eller åbne dem. Her er nogle få men rigtig gode film. Listen bliver af og til opdateret.

Trannystar Galactica

Trannystar Galactica

 
YouTube gruppe hvor transpersoner fra hele verden, primært USA, udtrykker sine tanker m.v. Bl.a. kan et tidligere TiD medlem ses, det er Samantha som nu er bosat i Seattle.
medie