Medlemmer / Medlemskab i TiD

Bliv medlem i TiD

Vil du være medlem af TiD?

TiD -Transpersoner i Danmark er et samlende led for transvestitter og transkønnede, disses pårørende og andre interesserede.

Et medlemskab af TiD koster kun kr. 300,-.  
Medlemsperioden går fra nytår til nytår. 

For det beløb får du adgang til en stærk personlig udvikling, ved at kunne mødes med medsøstre/-brødre og andre, som ved en masse om transvestisme og i øvrigt dine behov.

Dit medlemskab kan være anonymt, og du kan regne med fuldstændig diskretion. Har du problemer at få plads til "Ismen" i dit liv, er du altid velkommen til at kontakte bestyrelsen for en snak.

TiD udgiver medlemsbladet seks gange om året. Som medlem vil du modtage dit eksemplar som PDF-dokument pr. e-mail, eller du kan få det med posten i anonymiseret kuvert.

TiD afholder årligt omkring 30 medlemsmøder og sammenkomster, fordelt på Vejle, Odense og København. Ofte har møderne temaer, foredrag eller kurser og andet som kan have interesse for dig. Nå ja; og så holder vi et par fester om året.

Og hvorfor bør du også være medlem af TiD?

TiD er en forening for de mange, som har brug for et åndehul og fristed, hvor de kan mærke livet. Vi er livlinen for en masse anonyme transpersoner, som har vanskeligt ved at få hverdagen til at gå hånd i hånd med behovet for dametøj; men som har brug for at følge med og spejle sig mulighederne. Måske har man også brug for at få formuleret sine behov, således at man lettere selv kan forstå dem. Desuden er vi også stedet hvor pårørende møder hjælp til forståelse af de problemer som uvægerligt følger med i kølvandet. I TiD er der altid en der gider at tale med dig og høre på dig.

Som forening er TiD primært centreret omkring information og sociale arrangementer. Uden at være partipolitisk søger TiD gennem information af øge befolkningens viden om os, og på den måde at udrydde de mange fordomme, der desværre stadig findes blandt folk. Vore problemer i forhold til det omkring værende samfund, er dog mest vort eget, og her er foreningen en god hjælp, med råd og vejledning.

Selvfølgelig er det en god idé, at man på en hjemmeside kan læse om, hvor man kan købe sko i den rigtige størrelse. Men det er federe at have en ven-inde, der spørger, om vi skal gå ud sammen og købe de sko. Det kan du få i TiD. Vi er vante til ikke at gøre tingene sværere end de er. Vores kontakt telefon bliver aldrig træt. Heller ikke når du ringer for 7. gang. Vi er flere, der har været det hele igennem. Vi havde bare ikke TiD eller internet dengang.

Foreningen er den største i Danmark for transpersoner, så som omfatter transvestitter og transkønnede, samt for disses pårørende. Foreningen tæller godt 120 medlemmer. Vi er toppen af isbjerget, da mange transpersoner ikke er medlem og lever derhjemme alene med deres isme. Så meget mere nødvendigt er det, at vi laver et kolossalt oplysningsarbejde for hele samfundet, og forsøger at have det sjovt samtidig. Humor er for os både naturligt og en nødvendighed. Du skal jo se dig selv i spejlet hver morgen, og det bliver altid lettere med et smil.

Du bliver medlem ved at skrive eller ringe til mig eller til TiD’s kasserer, eller ved at komme til et af vores møder og melde dig ind der. Mødeplanen finder du her på hjemmesiden under arrangementer (genvej til arrangementer)

Kh

Jette Clemmesen

Formand for TiD - Transpersoner  i Danmark – CVR: 31991080

Foreningens kontakttelefon og -mail:
21 69 99 77 – kontakt@transpersoner.dk
 
Indmeldelse ved kontingentindbetaling
Merkur Andelskasse: 8401 1058678
Husk at oplyse navn og kontaktoplysninger, så vi kan finde dig igen.
 
 
me