Tips og links / Indkøb / Parykker

Parykker

Parykmagasinet

 Borggade 5 Aarhus

 I over 30 år har Parykmagasinet  serviceret damer og herrer. Vi er en af landets ældste parykbutikker og har derfor alle forudsætninger for at finde den rette paryk eller toupé til kunden. Dette ikke mindst pga. vores store lager hvor vi har ca 10.000 parykker og løse hårdele.
I Parykmagasinet handler det ikke om at sende kunderne afsted med en paryk. Hver kunde er unik og bliver vejledt i model, farve og hvordan parykken bedst vedligeholdes. Nogle kunder bruger lang tid på at finde den rigtige paryk, andre finder den med det samme, alt efter kundes situation. Men uanset, så sætter vi en ære i god service.

På gensyn i Parykmagasinet.

Waldorf Ragn

Sankt Jakobs Plads 6 Kbh.
Holmensvej 2 Frederikssund
www.waldorf-ragn.dk/
 Hos os finder du altid et kæmpe udvalg af parykker! Du får lov at prøve forskellige modeller og farver, så vi sammen kan finde frem til det rigtige valg. Derefter tilpasses parykken specielt til dig og vi rådgiver dig om, hvordan du skal pleje og vedligeholde din paryk, så den holder sig pæn længst muligt. Vi tilbyder specialfremstillede parykker efter dine mål og farveønsker. Leveringstiden er ca. 8-10 uger. Vi har separate kabiner, hvis diskretion ønskes.Tidsbestilling er ikke nødvendig, men kan være en fordel, hvis du ikke er indstillet på at vente. Kom ind til os og se hvad vi kan gøre for dig!
Du er hjertelig velkommen

Salon Frida Davidsen

Nørre Farimagsgade 17 København

Frida Davidsen er en del af Aderans Sweden AB, der er en del af verdens førende virksomheder inden for hårerstatningsbranchen.

Aderans Sweden AB udgøres af:
Frida Davidsen (Danmark) – specialsalon med parykker, toupéer, turbaner og øvrige hårprodukter til personer, der lider af hårtab.

Carl M Lundh (Sverige) – specialsalon med parykker, toupéer, turbaner og øvrige hårprodukter til personer, der lider af hårtab. Læs mere på carlmlundh.se 

Aderans Haircenter (Sverige) – hårklinik med behandlingstilbud til personer, der lider af hårtab eller tyndt hår. Læs mere på aderanshaircenter.se

Hårnettet

Vi har eksklusivt fået mulighed for at sælge Annica Hansens nye kollektion.

Vi er en 100% webshop. Det betyder at du ikke har mulighed for at prøve parykken i en fysisk butik. 

wig
Webadmin Jane & Bianca  | webadmin@transpersoner.dk