Tips og links / Indkøb / Parykker

Parykker

Team Toftild

www.parykker.dk
Toftild Alternativt Hår er en specialforretning med mere end 35 års erfaring inden for parykker, toupeer og specialdesignede hårdele. Alle frisører hos Toftild har den 4-årige frisøruddannelse og specialuddannelse i paryk, toupe og Hår for Livet by Toftild. Hos Toftild kan du få hjælp til mere hår.

Velkommen hos Toftild i Aalborg, Aarhus og København.

Waldorf Ragn

Sankt Jakobs Plads 6 Kbh.
Holmensvej 2 Frederikssund
www.waldorf-ragn.dk/
Hos os finder du altid et kæmpe udvalg af parykker! Du får lov at prøve forskellige modeller og farver, så vi sammen kan finde frem til det rigtige valg. Derefter tilpasses parykken specielt til dig og vi rådgiver dig om, hvordan du skal pleje og vedligeholde din paryk, så den holder sig pæn længst muligt. Vi tilbyder specialfremstillede parykker efter dine mål og farveønsker. Leveringstiden er ca. 8-10 uger. Vi har separate kabiner, hvis diskretion ønskes.Tidsbestilling er ikke nødvendig, men kan være en fordel, hvis du ikke er indstillet på at vente. Kom ind til os og se hvad vi kan gøre for dig!
Du er hjertelig velkommen

Salon Frida Davidsen

Nørre Farimagsgade 17 København

Frida Davidsen er en del af Aderans Sweden AB, der er en del af verdens førende virksomheder inden for hårerstatningsbranchen.

Aderans Sweden AB udgøres af:
Frida Davidsen (Danmark) – specialsalon med parykker, toupéer, turbaner og øvrige hårprodukter til personer, der lider af hårtab.

Carl M Lundh (Sverige) – specialsalon med parykker, toupéer, turbaner og øvrige hårprodukter til personer, der lider af hårtab. Læs mere på carlmlundh.se 

Aderans Haircenter (Sverige) – hårklinik med behandlingstilbud til personer, der lider af hårtab eller tyndt hår. Læs mere på aderanshaircenter.se

 
wig
Webadmin Bianca | CVR: 3199 1080  | Tlf.: 2169 9977 | webadmin@transpersoner.dk