Arrangementer / Mødesteder / København (Vanløse)

København (Vanløse)

Arrangementer på Sjælland holder vi primært i lokaler på Hyltebjerggård.
Adressen er Linde Allé 33, 2720 Vanløse.

Har du brug for at finde overnatningssted, kan du hente lidt inspiration via dette link: OVERNATNING
Trafikalt godt beliggende for de fleste med gode tilkørsels og parkeringsforhold, Metro, 3 S-togs-linjer og 6 buslinjer inden for kort gåafstand.
  • Der er fri parkering på Linde Allé og de omliggende gader, hvor der oftest er mulig at finde en p-plads helt tæt ved eller inden for rimelig gangafstand.
  • 250 m fra Ring 2 - med tilslutning til motorvejssystemet til København.
  • Metro og S-tog C, F og H kører til Flintholm st. (800 m gang; 10 min.) eller Vanløse st. (ikke S-tog F) (800 m gang af mere oplyste gader; 10 min..
  • Bus 13, 21 og 22 til Stoppested ”Langdraget” på Grøndals Parkvej (200 m gang; 3 min.)
  • Bus 9A (også natlinje) til Stoppested ”Sønderjyllands Allé/Finsensvej” (500 m gang; 7 min.)
  • Bus 9A (også natlinje) og 142 til Flintholm st. (800 m gang; 10. Min.) og Vanløse st. (800 m gang af mere oplyste gader; 10 min.).
  • Bus 10 til Stoppested ”Vinkelager/Åbjergvej på Ålekistevej (400 m gang; 5 min.)
  • Bus 10 og 12 til Stoppested ”Grøndals Parkvej/Jernbane Allé” (400 m gang; 5 min.)
 
Hyltebjerggård der er opført i 1963, tegnet af arkitekt Fritz Schlegel, har til for nylig været plejehjem, men er netop blevet ombygget og total istandsat med en børnehave, plejeboliger, 7 kollegieværelser og et aktivitetscenter, som TiD nu bliver en af brugerne af. Aktivitetscentret er ikke større, end at TiD – når vi er der – nok er den eneste bruger, så vi har det for os selv.
Man ankommer ad indgangen fra Linde Allé og går straks ned i underetagen, hvor der er et par mødelokaler på størrelse med dem vi kender fra Beboerbrugsen. Det ene kan blandt andet anvendes til omklædning, hvis vi ikke ligefrem vil bruge et omklædningsrum med brusebad på den anden side af gangen. Der vil normalt ikke være andre i underetagen, mens TiD holder møde. (Der er elevator for gangbesværede).
I indgangsplanen findes desuden en sal med plads til 40 – 50 spisende og 60 – 70 til foredrag. Denne sal vil TiD også kunne benytte. Til eksempelvis foredrag eller fest.
I underetagen findes desuden en Café, der har åbent i dagtimerne. TiD vil også efter aftale kunne anvende caféen. Men da caféen er forpagtet ud (til en kok), betyder det også, at TiD ikke selv kan medbringe og lave mad, som skal købes gennem caféen. Priserne ser imidlertid ud til at være særdeles rimelige og det fortælles, at maden er god og velsmagende. Nærmere herom senere.
Samtidig er der plads på Hyltebjerggård til, at TiD kan have nogle af foreningens ting stående
Vanløse
Webadmin Jane & Bianca  | webadmin@transpersoner.dk