Foreningen / TiD forening biografisk / Hjemmeside

Hjemmeside

Allerede i 1995 begyndte bestyrelsen at tale om, at foreningen skulle have en hjemmeside.

Det blev en realitet i slutningen af 1996.

Tidligt i 2000 blev hjemmesiden re-designet af Marianne Clement og Nicole Chrisial.

I Politikens internettillæg den 16. november 2000 blev TiD's hjemmeside kåret som "Ugens hjemmelavede".

I slutningen af år 2000 købte foreningen sit eget domænenavn og har siden haft sin hjemmeside på adressen www.transvestit.dk.

Hjemmesiden udviklede sig stærkt og fik efterhånden et stort indhold af artikler, gode råd, indkøbsguide, arrangementskalender mm. Den fik også et debatforum og mulighed for, at medlemmerne kunne oprette deres egen profil.

Hjemmesiden var afgjort et stort aktiv for foreningen og foreningens ansigt udadtil.

Medio april 2002 blev Sophie Frederikke Schröder webmaster for hjemmesiden efter Marianne Clement. Sophie bestred dette job, indtil hun meldte sig ud af foreningen den 23. oktober 2004.

Herefter begyndte hjemmesiden at sygne hen, idet den ikke blev holdt ved lige. I oktober 2004 anførtes det i Nyt TiD's nr. 36, at foreningens hjemmeside mere eller mindre var død, og at den var en katastrofe.

Birthe Musse, medlem af bestyrelsen, overtog i foråret 2005 jobbet som webmaster for hjemmesiden. Det hjalp og hjemmesiden blomstrede op igen.

I løbet af 2006 overtog Katja Tordrup funktionen som webmaster og ændrede hjemmesiden totalt, så den på det nærmeste kun indeholdt informationer om foreningens formål, oplysninger om bestyrelsen og om kommende aktiviteter.

Efter generalforsamlingen den 13. februar 2009 overtog Jane Sørensen, der også var næstformand i foreningen, ansvaret for hjemmesiden uden, at der skete de store ændringer.

Til generalforsamlingen d. 9. februar 2013 introducerede Jane C. Sørensen og Bianca Andreasen en helt ny hjemmeside der er bygget på et Content Management System (CMS). Indledningsvis er data fra foregående hjemmesid overfør, men den er løbende under rudvikling igen.

web
Webadmin Bianca | CVR: 3199 1080  | Tlf.: 2169 9977 | webadmin@transpersoner.dk