Foreningen / Om foreningen - TiD, i dag

Om TiD - Transpersoner i Danmark

TiD - Transpersoner i Danmark, TiD
Et fristed for alle transpersoner...
Hvor du, din familie, venner og nære, under hyggelige former, kan mødes med andre transpersoner, transvestitter eller transkønnede, få råd og vejledning samt ikke mindst udveksle erfaringer om livets store og små forhold ved livet som transperson.

 Vil du være medlem af TiD?

TiD er en forening for de mange. Både de som har brug for et åndehul og et fristed, hvor de kan mærke livet, i absolut trygge rammer. Vi er også livlinen for en masse anonyme transpersoner, som har vanskeligt ved at få hverdagen til at gå hånd i hånd med behovet for at klæde sig som det modsatte køn.  Måske er der også brug for, i det hele taget, at få formuleret sine behov, således at man lettere selv kan forstå dem.   
TiD er også stedet, hvor pårørende møder hjælp til forståelse af de udfordringer, som uvægerligt følger med, når man er i relation, til en transperson. I TiD er der altid en, der har tid til at tale med dig og høre på dig.

Som medlem får du adgang til en personlig udvikling ved at kunne mødes med medsøstre/-brødre så du kan spejle dig i deres erfaringer fra livet som transperson(er).

Dit medlemskab kan være helt anonymt, og ja, du kan regne med 100% og fuldstændig diskretion.

TiD udgiver nyhedsmails, og ja, som ordet indikerer, vil du, som medlem af TiD, modtage nyheder og informationer, pr. e-mail.

Ønsker du at modtage dem, helt diskret, med posten i anonymiseret kuvert, skal du selv betale portoen.

TiD afholder årligt omkring 30 medlemsmøder og sammenkomster, fordelt på Århus, Vejle, Odense og København. Ofte har møderne temaer, foredrag eller kurser og andet som kan have interesse for dig, og dine nærmeste, ligesom vi også har arrangemengter hvor vi kan få sludret en masse, og mingle...

Nå ja; og så holder vi et par fester om året.

Gennem oplysning og information søger TiD at øge befolkningens viden om transpersoner, for, også på den måde, at udrydde de mange fordomme, der desværre stadig findes. Vores problemer, i forhold til omverdenen, skyldes dog også vores egne forestillinger og fordomme, og her kan TiD være dig en virkelig god og nyttig hjælp, med råd og vejledning.

Du vil møde alle slags mennesker i TiD. Herunder også veninder og venner, der kan lære dig ”kunsten” at ”passere” som mand eller kvinde, måske gå på café og shoppe, hvis du på et tidspunkt trænger til at komme ud i samfundet.

Et medlemskab af TiD koster ikke ret meget.
Kontingentet fremgår af www.transpersoner.dk og følger kalenderåret. Helt nye medlemmer betaler kun for de resterende måneder af kalenderåret, i forhold til indmeldelsestidspunkt.

Du bliver medlem ved at:

Ringe til: +45 2169 9977   eller
skrive til:– kontakt@transpersoner.dk,

eller ved at komme til et af vore møder og melde dig ind der. 

Du kan også indbetale på TiD’s konto i Nordea:
Reg.nr.:       2520

Konto nr.:   8473 843 049
     !!!            Husk at skrive afsender / en form for ID..
                     så kan vi komme i kontakt med dig,

Støt op om TiD

TiDs CPR. Nr.:   31991080
Webadmin Bianca | CVR: 3199 1080  | Tlf.: 2169 9977 | webadmin@transpersoner.dk