Foreningen / Om foreningen - TiD, i dag

Om TiD - Transpersoner i Danmark

TiD - Transpersoner i Danmark, TiD
Et fristed for alle transpersoner.

Hvor du og dine pårørende under hyggelige former kan mødes med andre transvestitter eller transkønnede, få råd og vejledning samt ikke mindst udveksle erfaringer om livets store og små forhold ved livet som transperson.

 Vil du være medlem af TiD?

TiD er en forening for de mange, som har brug for et åndehul og fristed, hvor de kan mærke livet. Vi er livlinen for en masse anonyme transpersoner, som har vanskeligt ved at få hverdagen til at gå hånd i hånd med behovet for at klæde sig i det modsatte køns tøj.   Måske har man også brug for at få formuleret sine behov, således at man lettere selv kan forstå dem.    Desuden er TiD også stedet, hvor pårørende møder hjælp til forståelse af de udfordringer, som uvægerligt følger med. I TiD er der altid en, der tager sig tid til at tale med dig og høre på dig.

Som medlem får du adgang til en personlig udvikling ved at kunne mødes med medsøstre/-brødre og spejle dig i deres erfaringer fra livet som transperson

Dit medlemskab kan være anonymt, og du kan regne med fuldstændig diskretion.

TiD udgiver medlemsbladet TiD-nyt ca. 10 gange om året. – Som medlem vil du modtage dit eksemplar som PDF-dokument pr. e-mail, eller du kan få det med posten i anonymiseret kuvert.

TiD afholder årligt omkring 30 medlemsmøder og sammenkomster, fordelt på Århus, Vejle, Odense og København. Ofte har møderne temaer, foredrag eller kurser og andet som kan have interesse for dig.

Nå ja; og så holder vi et par fester om året.

Gennem oplysning og information søger TiD at øge befolkningens viden om os, og på den måde at udrydde de mange fordomme, der desværre stadig findes. Vores problemer i forhold til omverdenen skyldes dog også egne forestillinger og fordomme, og her kan TiD være dig en god hjælp, med råd og vejledning.

Du vil møde alle slags mennesker i TiD. Herunder også veninder, der kan lære dig ”kunsten” at ”passere” som kvinde, måske gå på café og shoppe, hvis du på et tidspunkt trænger til at komme ud i samfundet.

Et medlemskab af TiD koster ikke ret meget.
Kontingentet fremgår af www.transpersoner.dk og følger kalenderåret. Helt nye medlemmer betaler kun for resterende måneder af kalenderåret.

Du bliver medlem ved at ringe eller skrive til
21 69 99 77 – kontakt@transpersoner.dk
, eller ved at komme til et af vore møder og melde dig ind der.
Du kan også indbetale på TiD’s konto i Merkur Andelskasse: Reg.nr. 8401 – konto nr. 1058678 og huske at skrive afsender, så TiD kan komme i kontakt med dig,

Støt op om TiD