Tips og links / Indkøb / Fodtøj

Fodtøj

Shoesome

Shoesome tilbyder lækre damesko i store størrelser (str. 41-45). Ideen til shoppen er udsprunget af egen personlige irritation. Vi elsker mode og kan lide at se smarte ud - MEN når det kommer til damesko i store størrelser, er udvalget simpelthen SÅ begrænset.
Hos Shoesome.com finder du ikke noget, som vi ikke selv ville gå med. Hver en style er nøje udvalgt. Vi samarbejder udelukkende med leverandører, der producerer fodtøj i høj kvalitet.
Der er fri fragt, hurtig levering og returret.
Vi glæder os til at kunne forkæle dig med lækre, smarte sko i høj kvalitet :)

Giant Shoes

Butik Giant shoes som ligger i Søborg, har damesko fra str. 42-46 og har tilknyttet en webshop med online bestilling. Forretningen i Søborg har åbent 6 dage om ugen, og alle TiD medlemmer er meget velkomne.

SKOWOLTER

En webbutik med sko i store og små størrelser. Henrik Wolter designer egne sko modeller og betjener med glæde både kvinder og transpiger

MIAMAN

Sko designet og håndlavet i Danmark - vores kollektioner afspejler den skandinaviske designtradition af rene og arkitektoniske linjer med et strejf af kvindelig blødhed og detaljer.

SHOES by Linda&Linda

Butik i Kävlinge nord for lund samt web-butik. Ses regelmæssigt til Båstadstræffen.

BIANCO

Butikskæde og netbutik med mange smarte sko op til str. 42.

Deichmann

Moderigtige sko til alle aldersgrupper i god kvalitet til lave priser.

Andypola

Savner du stiletter i store størelse op til str. 46-47 og endda op til str. 50 i flade sko, da er denne Spanske webshop måske noget for dig. Nogle venider har handlet der og udtrykker at det er ok kvalitet.

High feelings
high-feelings.de

Tysk web-shop med fortøj i størrelser op til og med 48 i flot design. Kvaliteten kendes pt. ikke. Der er en del andet også, bl.a. strømper m.v.
 
Pumps