Rådgivning / Rådgivning

Rådgivning

Ring eller mail gerne til kontakttelefonen, +45 2169 9977 eller kontakt@transpersoner.dk eller direkte til et af bestyrelsesmedlemmerne, hvis du søger personlig rådgivning eller vejledning hos TiD, eller blot trænger til en at snakke med, som vil lytte til dig.

Husk på, at TiD’s bestyrelse består af virksomme og travle mennesker med arbejde, familie og venner, der skal passes, mens bestyrelsesarbejdet og den personlige rådgivning varetages i deres fritid. Læg derfor gerne besked på telefonsvareren og prøv igen, hvis vi ikke svarer med det samme og vær forberedt på, at vi kan sidde i blandt andre mennesker og ikke lige kan snakke personligt, når du ringer, og vi må bede dig kontakte os på et andet tidspunkt. Men tøv ikke med at kontakte os, når du har behov for det; Ring gerne i dag- og aftentimerne, mellem 08:00 og 21:00.

TiD’s rådgivning kan ikke sidestilles med og erstattes af professionelle rådgivere og behandlere som læger, psykologer, terapeuter og socialrådgivere m.fl., ligesom TiD ikke kan hjælpe med sagsbehandling eller sundhedsfaglig behandling.

Enhver henvendelse og samtale vil blive behandlet fortroligt og med yderste diskretion.
Men vær opmærksom på, at TiD (bestyrelsen mv.) er ikke omfattet af samme tavshedspligt som eksempelvis læger og præster, som kan påberåbes overfor politi og domstole og andre myndigheder.

Rådgivning falder typisk i to kategorier:

vonder