Tips og links / Venner og støtter af TiD

Venner og støtter af TiD

Nabila
Tø-hø
 
Team Toftild
T
 Toftild Alternativt Hår er en specialforretning med mere end 35 års erfaring inden for parykker, toupeer og specialdesignede hårdele. Alle frisører hos Toftild har den 4-årige frisøruddannelse og specialuddannelse i paryk, toupe og Hår for Livet by Toftild. Hos Toftild kan du få hjælp til mere hår.

Velkommen hos Toftild i Aalborg, Aarhus og København.
 
 Isabels Salon og Boutique
Tilbyder services og produkter til primære målgruppe som er transvestitter, men alle er naturligvis velkomne på min side.
Kik på Isabels web og find det du søger blandt hendes mange tilbud.
i 
CPH Femme,
København
Hos CPH Femme kan du trygt og privat book tid til personlig fitting og få de produkter som du har brug for. Vi har brystproteser, protesebh'er, højtaljet trusser, gaff trusser og meget mere. Vi har lysekroner i loftet, the på guldkanden og du vil befinde dig i lukseriøse lokaler omgivet af professionelt personale. Nadia, der er indehaveren af CPH Femme vil tage imod dig, guide dig og sende dig ud af døren, lidt mere feminin end da du kom ind. Vi glæder os til at se dig, som den du er. Kh CPH Femme
 
 
 

Boutique Bonde,
Rødovre Centrum

(og Lyngby, Roskilde og Greve):

Boutique Bonde – strålende looks til den selvbevidste kvinde. Dagligt- og selskabstøj i mange prisklasser. Mulighed for at købe tøjet, prøve hjemme og returnere.

Flere TiD-piger handler i Bonde, der diskret vejleder, så det, du køber, passer til din stil og sidder ordentligt/elegant. Kommer du forbi som mand og bliver inspireret til et muligt køb, så husk at fortælle, at det er til dig selv, så du kan få den rette vejledning. http://www.bondeboutique.dk/

 Bonde